تاریخ انتشار :سه شنبه ۱۹ مرداد ۱۴۰۰ ساعت ۱۳:۵۸
کد مطلب : 85057
سخنگوی صنعت برق جنوب غرب کشور خبر داد

خروج کامل چند نیروگاه برق‌آبی خوزستان از مدار

سخنگوی صنعت برق جنوب غرب کشور از خروج چند نیروگاه برق‌آبی از مدار به دلیل کاهش تراز آب پشت سدها خبر داد.
 خروج کامل چند نیروگاه برق‌آبی خوزستان از مدار
به گزارش زیست آنلاین، اظهار کرد: هفته‌ای حیاتی پیش روی شبکه برق است و نیازمند همراهی مشترکین صنعتی و خانگی در کاهش مصرف، برای عبور بی‌خطر و جلوگیری از خاموشی گسترده در شبکه هستیم.

وی افزود: با توجه به پیش‌بینی افزایش دمای هوا تا ۵۱ درجه در استان خوزستان و افزایش متوسط دمای هوای کشور به ۳۷.۶ درجه، پیش‌بینی شده که نیاز مصرف برق در کشور به ۶۶ هزار مگاوات برسد که این به معنای حداقل ۱۲ هزار مگاوات کمبود تولید برق در شبکه سراسری است.

سخنگوی صنعت برق جنوب غرب کشور تصریح کرد: در منطقه خوزستان پیش‌بینی شده نیاز مصرف به ۸ هزار و ۹۰۰ مگاوات برسد که با وجود نیروگاه‌های آبی باقی‌مانده در مدار تولید، با کمبود ۲ هزار و ۵۰۰ مگاواتی مواجه خواهیم بود.

وی گفت: این افزایش مصرف در حالی رخ داده که ذخایر برق‌آبی بیش از پیش کاهش یافته و نیروگاه‌های کارون ۴ و ۳ و واحد دوم نیروگاه عباسپور به طور کامل از مدار تولید خارج شده‌اند.

زمانی افزود: به دلیل پایین بودن سطح آب در سدهای دز و کرخه نیز امکان جبران کمبود تولید از طریق نیروگاه‌های برق‌آبی عملا میسر نیست.

وی گفت: با توجه به این شرایط، در روزهای پیش رو تمام صنایع تحت پوشش شبکه برق منطقه خوزستان باید مطابق الگوهایی که به آن‌ها داده شده، مصرف خود را محدود کنند و ادارات و دستگاه‌های دولتی نیز در ساعات اداری تا ۵۰ درصد و بعد از ساعت اداری به کاهش ۹۰ درصدی مصرف اقدام کنند.

سخنگوی صنعت برق جنوب غرب کشور تصریح کرد: با توجه به اینکه ناترازی تولید سبب افت شدید فرکانس شبکه سراسری می‌شود، سیستم‌های حفاظتی خودکار به منظور حفظ امنیت شبکه در زمان افزایش مصرف و به تبع کاهش فرکانس، اقدام به قطع خودکار مصارف به صورت تصادفی می‌کنند و لذا خاموشی‌های ناخواسته و غیر برنامه‌ریزی شده در شبکه رخ می‌دهد.

وی افزود: برای جلوگیری از این خاموشی‌ها، از مردم خوزستان تقاضا می‌کنیم در وضعیت جولان کرونا در پیک پنجم، بار مصرفی به خصوص بارهای سرمایشی خود را کاهش دهند تا با خاموشی ناخواسته و آسیب به بیماران و مردم عزیز در شرایط پیک بار شبکه مواجه نباشیم.

زمانی گفت: به نظر می‌رسد بعد از روزهای پایانی مردادماه و اوایل شهریورماه به دلیل افت دما در کشور، بخش زیادی از مصرف شبکه سراسری کاهش پیدا کند. این امر سبب می‌شود که شبکه سراسری بتواند در این بازه زمانی به شبکه خوزستان که تا پایان شهریورماه در وضعیت پرباری است، کمک شایانی کند. بنابراین یک هفته پیش رو مهم‌ترین و آخرین پیچ سنگین جهت عبور از پیک بار سال جاری است.

وی افزود: بهار و تابستان امسال از سخت‌ترین فصول پرباری شبکه برق کشور در تاریخ خود بوده است که با همراهی صنایع، مردم عزیز و دستگاه‌های دولتی در مدیریت مصرف برق، تاکنون به خوبی سپری شده است. امیدواریم در روزهای پیش رو که برای شبکه حیاتی است نیز این همکاری تداوم داشته تا بتوانیم از این پیچ تاریخی صنعت برق بدون مشکل عبور کنیم./ایسنا

https://zistonline.com/vdcef78v.jh8nni9bbj.html
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما