تاریخ انتشار :چهارشنبه ۷ فروردين ۱۳۹۸ ساعت ۱۱:۰۰
کد مطلب : 80373
معاون بازسازی و بازتوانی سازمان مدیریت بحران کشور از اعطای تسهیلات برای بازسازی و بازتوانی واحدهای مسکونی آسیب دیده از سیل خبر داد./ انجمن حمایت از حقوق کودکان نیز در زمینه نحوه برخورد با کودکانی که در این حادثه به عنوان شاهد عینی حضور داشته‌اندتوصیه‌ها و راهکارهایی را مطرح کرده است.
اعطای تسهیلات برای بازسازی مناطق سیل‌زده/ توصیه برای کودکان در مناطق سیل‌زده
به گزارش زیست آنلاین، قادری، معاون بازسازی و بازتوانی سازمان مدیریت بحران کشور در حاشیه بازدید از سیل زدگان عشایری خراسان شمالی در منطقه مراوه تپه استان گلستان به ایسنا، گفت: میزان خسارت ها در قالب تسهیلات و کمک های بلاعوض سیل زدگان اعطا می شود.

وی افزود: تسهیلات برای بازسازی و باتوانی منازل شهری و روستایی با نرخ چهار درصد خواهد بود و علاوه بر آن کمک های بلاعوض معیشتی نیز به مردم پرداخت می شود.

قادری ادامه داد: میزان خسارت ها بر اساس رقم اعلام شده از سوی استانداران به هیات دولت مصوب و سپس بعد از آن تسهیلات پرداخت می شود و البته نظارت های لازم نیز بر روی آن انجام خواهد شد.

وی در پاسخ به این سوال که میزان خسارت های وارد شده بر اثر سیل به بخش های مختلف کشور تا چه میزان بوده است؟ اظهار کرد: با توجه به جاری شدن سیل طی چند روز اخیر تیم های ارزیاب در حال بررسی خسارت ها هستند و نمی توان رقم دقیقی از آن را اعلام کرد.

معاون بازسازی و بازتوانی سازمان مدیریت بحران کشور بیان کرد: اما بیشترین خسارت های وارد شده به استان گلستان بوده است بطوری که با رقم های اعلام شده سیل به ۲۷۰ هزار هکتار از اراضی کشاورزی این استان خسارت وارد کرده که ۱۰۰ هزار هکتار خسارت اساسی دیده اند.

بیشتر بخوانید: بلایای طبیعی و خسارتهای اقتصادی ناشی از آن با نگاهی به خسارات  اقتصادی سیل در ایراننکات آموزشی در جهت آگاهی کودک برای مواجهه با این حوادث سیل

نکات آموزشی در جهت آگاهی کودک برای مواجهه با حوادثبه گزارش ایسنا، حوادث چند روز گذشته و شرایط فعلی برای همه ما به عنوان افراد بزرگسال نگران‌کننده و تا حدی غیرقابل تصور است. در این شرایط بحرانی حفظ سلامت روان و جسم کودکان‌مان وظیفه ماست. دیدن صحنه‌های مربوط به وقوع سیل، ویرانی، بی‌خانمان شدن، کودکان گمشده و جدا افتاده از خانواده و یا صحبت کردن در مورد فجایع رخ داده در حضور آن‌ها و در جمع خانواده ممکن است احساس اضطراب و نگرانی را در اثر مواجهه با این اطلاعات در کودکان تقویت کند.

بهتر است به جای این موارد، نکات آموزشی در جهت آگاهی کودک برای مواجهه با این حوادث فراهم کنیم:

١- پیش از وقوع سیل برای کودکان توضیح دهید که سیل یکی از حوادث طبیعی مثل آتش‌فشان، طوفان یا زلزله و ... است و ما در این مواقع باید سعی کنیم نکات ایمنی را برای در امان ماندن از خطرات احتمالی رعایت کنیم.

٢-کار کردن با وسایلی مانند چراغ قوه، رادیو و سایر ابزار نجات که مناسب سن کودکان است را به آنها آموزش دهید.

٣- سعی کنید کودکان را از اخبار حوادث مرتبط دور نگه دارید.

۴- در طول وقوع سیل برای کودکان توضیح دهید که خیلی سریع خود را به مناطق مرتفع، مثل بالاترین طبقه ساختمان برسانند.

۵- از رفتن داخل آب جاری شده خودداری کنند، مخصوصاً اگر آب بالاتر از زانوهای آنهاست.

۶- در طول شب از راه رفتن در آب خودداری کنند.

٧- بعد از آرام شدن و یا کم شدن میزان آب از بازی کردن درون آب خودداری کنند.

٨-پس از وقوع سیل مطمئن شوید که آبی که کودکان می‌نوشند حتماً جوشانده شده باشد.

٩- اگر از وسایل الکترونیکی استفاده می‌کنند حتماً توسط یک فرد بزرگسال اول آزمایش شود.

بیشتر بخوانید: خسارت سیل، دست انتقام آب از توسعه ناپایدارکودکان در سیل

https://zistonline.com/vdcaeena.49nw015kk4.html
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما