تاریخ انتشار :سه شنبه ۱۲ دی ۱۳۹۶ ساعت ۰۶:۰۰
کد مطلب : 67159
این سیستم پیش‌تر در باد‌های ۷۲ کیلومتر بر ساعت، حدود ۱۵۲.۴ متر از زمین اوج گرفته، پوسته‌ای مملو از هلیم با یک توربین بادی در وسطش است که با شناوری ۳۰۴.۸ متر به زودی رکورد جهان را بر فراز آلاسکا خواهد شکست.
ژنراتور بادی شناور در هوا
به گزارش زیست آنلاین، این سیستم پیش‌تر در باد‌های ۷۲ کیلومتر بر ساعت، حدود ۱۵۲.۴ متر از زمین اوج گرفته، پوسته‌ای مملو از هلیم با یک توربین بادی در وسطش است که با شناوری ۳۰۴.۸ متر به زودی رکورد جهان را بر فراز آلاسکا خواهد شکست.
این فناوری که برای انتقال در درون یک کانتینر حمل و نقل قرار می‌گیرد، به عنوان یک منبع نیروی سریعا قابل آرایش در مناطق دورافتاده و نواحی اضطراری پیشنهاد می‌شود.

سیستم مزبور توسط محققان موسسه فناوری ماساچوست با همکاری با شرکت Altaeros ساخته شده است، برای سر و کار داشتن با باد‌های دارای سرعت ۴۶۰ کیلومتر در ساعت در هوا طراحی شده و برف و باران نمی‌تواند در عملکرد آن خللی وارد کند.
فناوری موردبحث دارای افسار کنترل زمین محور برای حفاظت از ابزار الکترونیکی اش در مقابل برخورد‌های رعد آسمان است و در صورت نامطلوب بودن بیش از اندازه آب و هوا، به آرامی به عرشه اصلی اش بازمی گردد.
اگرچه این مزایا، با خود هزینه‌هایی نیز به همراه دارند که از جمله می‌توان به قیمت ۱.۳ میلیون دلاری و هزینه ۱۸ سنت برای هر کیلووات در ساعت آن در مقایسه با چهار تا پنج سنت برای هر کیلووات در ساعت توربین‌های بادی سنتی اشاره کرد.
به گزارش برق نیوز، سامانه Buoyant Air Turbine را می‌توان ظرف ۲۴ ساعت برای استفاده در مناطق اضطراری برپا کرد.

 

 

 

https://zistonline.com/vdchwzn-.23nqmdftt2.html
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما