مدیر امور سد جیرفت گفت: برای اینکه بتوانیم کمکی به تولید برق کشور داشته باشیم و آب نیز بیهوده هدر نرود، در این مدت تولید برق نیز داشتیم و این روند ادامه دارد.
مسعود افشاری، مدیر امور سد جیرفت، با بیان اینکه سیلاب در این منطقه از ۲۵ بهمنماه ۹۵ شروع شد، خاطرنشان کرد: خوشبختانه در زمان جاریشدن این سیلاب ظرفیت خالی برای پر شدن سد داشتیم.
وی با اشاره به اینکه پیک سیلاب به یکهزار و ۷۶۰ مترمکعب رسید و حداکثر خروجی ۱۱۵ مترمکعب بود، گفت: کنترل سیلاب در این حجم کار بسیار راحتی بود؛ اما به صورت شبانهروزی ورودیهای سد چک میشد تا مشکلی برای پاییندست سد پیش نیاید. فشاری با اشاره به وقوع سیلاب دوم در شب عید افزود: در آن برهه از زمان تقریباً ظرفیت سد پر بود و از ۳۳۶ میلیون مترمکعب ظرفیت نرمال سد، حدود ۳۲۶ میلیون مترمکعب ظرفیت سد را آبگیری کرده بودیم. وی تصریح کرد: با توجه به اخبار هواشناسی خروجی سد را افزایش دادیم و ظرفیت سد را تا ۳۱۸ میلیون مترمکعب کاهش دادیم.مدیر امور سد جیرفت با تأکید بر اینکه دامنه سیلاب شب عید نسبت به سیلاب قبل بیشتر بود، بیان کرد: یک هزار و ۸۰۰ تا یک هزار و ۹۸۴ مترمکعب پیک این سیلاب بود که با خروجی حداکثری ۸۷۰ مترمکعب توانستیم بحران را پشت سربگذاریم.افشاری تصریح کرد: بعد از گذشت دوماه از نخستین سیلاب همچنان ورودی آب به سد را داریم که این میزان اکنون به ۸۲ مترمکعب رسیده است و همین میزان نیز خروجی داریم. وی حجم کنونی سد را تکمیل دانست و خاطرنشان کرد: ۱۰۰ درصد ظرفیت سد پر شده و با این روند وضعیت بسیار مناسب است و جای نگرانی برای مردم منطقه وجود ندارد. https://zistonline.com/vdciw3aq.t1azv2bcct.html