تاریخ انتشار :دوشنبه ۹ ارديبهشت ۱۳۹۸ ساعت ۱۲:۰۰
کد مطلب : 80629
یک کارشناس منابع آبی معتقد است که افزایش قیمت آب شهری با ساز و کار پلکانی یا صرفاً برای پرمصرف‌ها، به تنهایی نمی‌تواند سبب کاهش مصرف شود، بلکه این راهکار در کنار سایر راهکارهای مدیریت مصرف آب شهری به ویژه فرهنگ‌سازی مصرف درست آب، پاسخگوی بحران فزاینده آب شهری در ایران است.
افزایش قیمت آب به تنهایی بازدارنده نیست
به گزارش زیست آنلاین، داریوش مختاری کارشناس منابع آبی ، با تاکید بر این‌که باید به این نکته اساسی توجه داشت که در شرایط کنونی و ساختار فعلی شرکت‌های آب و فاضلاب شهری، هرگونه افزایش قیمت صرفاً به افزایش درآمد شرکت‌ها می‌انجامد اظهار کرد: این درآمد را برای بهبود تراز مالی شرکت‌ها هزینه می‌کنند؛ بدون این‌که بخواهند یا بتوانند این افزایش درآمد را برای اجرای برنامه‌های آموزشی با ترویجی مصرف آب هزینه کنند.

به گفته وی در نتیجه این اقدام، تنها به سود شرکت‌های آب و فاضلاب و دیوان سالاری ناکارآمد اداری بخش آب خواهد بود؛ بنابراین لازم است از نگاه جزیره‌ای و جزئی‌نگری در بخش آب شهری خودداری کرد و با اصلاح قانون بهینه‌سازی مصرف و بهره وری آب شهری، این نکات را پیش‌بینی و تصویب کرد.

به گزارش ایسنا، بر اساس مصوبه هیأت وزیران بهای آب شرب و برق از ابتدای اردیبهشت سال ۱۳۹۸ به میزان هفت درصد افزایش یافت و بر اساس این مصوبه، برق برای کم‌مصرف‌ها ۷ درصد و برای پرمصرف‌ها ۲۳ درصد افزایش خواهد یافت.

افزایش قیمت آب

جهت مشاهده مهمترین مطالب مرتبط می توانید بر روی هر یک از عناوین زیر کلیک کنید:

قیمت آب مهم‌ترین چالش توسعه آب‌شیرین‌ کن‌ ها است

استفاده از آب خاکستری در مصارف خانگیوضعیت منابع آب در ایرانبحران آب در جهان

بحران کمبود آب در کشورهای مختلف/ نیمی از مردم جهان آب ندارندناتوانی دولت ها از محافظت دانش آموزان در برابر سرب در آب آشامیدنیسفره‌های آب زیرزمینی هنوز تشنه‌اند 

https://zistonline.com/vdceop8v.jh87wi9bbj.html
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما