تاریخ انتشار :سه شنبه ۲۰ شهريور ۱۳۹۷ ساعت ۰۹:۳۴
کد مطلب : 78734
مشاور وزیر نیرو در امور آب و برق گفت: برای گذر از پیک سال ۱۳۹۸ تدابیر متعددی در نظر گرفته شده، اما برای گذر از این شرایط نیازمند حمایت‌های گوناگونی از دولت، سازمان برنامه و بودجه و مجلس شورای اسلامی هستیم.
تامین آب و برق برای گذر از پیک سال ۱۳۹۸
به گزارش زیست آنلاین، هوشنگ فلاحتیان، با بیان این‌که وزارت نیرو تاکنون اقدامات خوبی را برای عبور از پیک سال آینده در دو حوزه آب و برق احصاء کرده است، اظهار کرد: پروژه‌هایی که می‌بایست تا قبل از ورود به تابستان سال آینده وارد مدار شود کاملا شناسایی و منابع مورد نیاز آنها احصاء شده است.

مشاور وزیر نیرو در امور آب و برق با بیان این‌که به زودی به مراجع ذیربط جزییات اجرای این طرح‌ها را اعلام خواهیم کرد، ادامه داد: قطعا برای این‌که بتوانیم آب و برق مطمئن را در تابستان آینده تامین کنیم نیازمند حمایت از ارگان‌های مختلف هستیم.

به گفته وی، وزیر نیرو و تمام مسئولان حاضر در عرصه آب و برق در تلاش هستند تا خودشان را برای گذر از پیک سال آینده آماده کنند، لذا امیدواریم با حمایت‌هایی که از طرف دولت صورت می‌گیرد بتوانیم اقدامات خوبی را انجام دهیم.

فلاحتیان با تاکید بر این مساله که تا زمان آغاز پیک ۲۸ واحد نیروگاهی که در حال حاضر نیز پروژه‌هایی با پیشرفت قابل ملاحظه هستند وارد مدار خواهند شد، گفت: علاوه بر این مساله بین ۴۰۰۰ تا ۵۰۰۰ نیروگاه جدید به شرط تامین منابع لازم برای سال ۱۳۹۸ آماده خواهد شد.

وی با اشاره به اهمیت مدیریت مصرف تصریح کرد: لازم است تا مشترکان برای تابستان سال آینده بین ۳۰۰۰ تا ۴۰۰۰ مگاوات مدیریت مصرف انجام دهند، چرا که تنها در این شرایط می‌توان از پیک بار عبور کرد.

چندی پیش نیز محمودرضا حقی فام، سخنگوی صنعت برق کشور از تدوین برنامه ۰۹۸ برای گذر از خاموشی سال آینده خبر داد و افزود: با تدابیر در نظر گرفته شده با اجرای درست این برنامه می‌توان ۸۰۰۰ مگاوات را به ظرفیت فعلی شبکه برق کشور اضافه کرد.

هوشنگ فلاحتیان، مشاور وزیر نیرو

همه دستگاه‌ها همکاری لازم برای تامین پیک ۹۸ را با وزارت نیرو داشته باشندمعاون اول رئیس جمهور نیز گفته بود: وزارت نیرو طرحی را برای تابستان سال آینده تدوین کرده تا با مشکل قطع برق مواجه نشویم که لازم است همه دستگاه‌های ذیربط همچون سازمان برنامه و بودجه و صندوق توسعه ملی همکاری لازم را برای هر چه بهتر اجرا شدن این برنامه با این وزارتخانه انجام دهند.

به گزارش برق نیوز، چندی پیش، اسحاق جهانگیری با اشاره به گزارش ارائه شده در خصوص عملکرد اجرای مصوبات دستگاه‌های اجرایی مختلف و از جمله برنامه‌های وزارت نیرو برای گذر از مشکلات ناشی از قطعی برق، گفت: وزارت نیرو طرحی را برای تابستان سال آینده تدوین کرده تا با مشکل قطع برق مواجه نشویم که لازم است همه دستگاه‌های ذیربط همچون سازمان برنامه و بودجه و صندوق توسعه ملی همکاری لازم را برای هر چه بهتر اجرا شدن این برنامه با این وزارتخانه انجام دهند.

معاون اول رئیس جمهور مهمترین هدف سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی را مقاوم سازی اقتصاد کشور در برابر تکانه‌های خارجی عنوان کرد و گفت: کاهش بهای نفت در سال ۹۴ تکانه‌ای بر اقتصاد کشور بود که توانستیم با بهره گیری از ظرفیت اقتصاد مقاومتی آن را مدیریت کنیم و در حال حاضر نیز که با تحریم‌های یکجانبه آمریکا مواجه هستیم باید به نحوی عمل کنیم که در پرتو سیاست‌های اقتصاد مقاومتی با افزایش تاب آوری اقتصاد کشور بتوانیم با تحریم‌ها مقابله کنیم.

جهانگیری از دبیرخانه ستاد خواست با مشارکت دستگاه‌های ستادی، گزارش دقیقی در خصوص میزان تاب آوری اقتصاد کشور در برابر تکانه‌های خارجی تهیه و میزان موفقیت عملکرد دولت در اجرای اقتصاد مقاومتی را در بخش‌های مختلف مشخص کنند.

اسحاق جهانگیری

در این جلسه که وزرای راه و شهرسازی، جهاد کشاورزی، نیرو، رییس سازمان امور اداری و استخدامی، رییس هیات عامل صندوق توسعه ملی، رییس سازمان هواپیمایی کشوری، فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء و رییس اتاق بازرگانی ایران نیز حضور داشتند، دبیرخانه ستاد گزارشی از عملکرد دستگاه‌ها در تحقق سیاست‌های اقتصاد مقاومتی ارائه کرد.

 

https://zistonline.com/vdci5yay.t1avp2bcct.html
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما