تاریخ انتشار :يکشنبه ۲۷ فروردين ۱۳۹۶ ساعت ۰۴:۳۱
کد مطلب : 62002
معاون استانداري فارس گفت: از طریق شرکت توزیع برق استان فارس، ۳۰ قرارداد خرید تضمینی احداث نیروگاه‌های مقیاس کوچک با ظرفیت ۵۹ مگاوات با سازمان انرژی‌های نو ایران منعقد شده است. برآورد سرمايه‌گذاري براي ۱۰۰ نيروگاه خورشيدي با ظرفيت ۲ هزار و ۳۰۰ مگاوات، ۱۱۵ هزار ميليارد ريال بود.
به گزارش زیست آنلاین، يدالله رحماني با بيان اينكه براي احداث ۳۸ واحد نيروگاه خورشيدي در فارس نياز به ۲۲ هزار ميليارد ريال سرمايه‌گذاري است، گفت: برآورد سرمايه‌گذاري براي ۱۰۰ نيروگاه خورشيدي با ظرفيت ۲ هزار و ۳۰۰ مگاوات، ۱۱۵ هزار ميليارد ريال بود.
او خاطرنشان كرد: یکی از موضوعاتی که با توجه به و پتانسیل‌های استان در برنامه‌های اقتصاد مقاومتی با جدیت در دست پیگیری بوده و هست، احداث نیروگاه‌های خورشیدی و نیروگاه‌های مقیاس کوچک گازی است .
رحماني گفت: از مجموع ۳۸ پروانه احداث نيروگاه خورشيدي، تاكنون مكان‌يابي ۲۱ واحد با ظرفيت ۱۷۰ مگاوات قطعي و احداث ۵ نيروگاه آغاز و قرارداد خريد تضميني برق توليدي اين ۵ نيروگاه با ظرفيت ۵۰ مگاوات، با سازمان انرژي‌هاي نو ايران، منعقد شده است.
او پيش‌بيني كرد كه تعداد واحدهاي نيروگاه‌هاي در دست احداث استان فارس تا پايان امسال به حداقل ۱۰ واحد برسد و گفت: میزان سرمایه‌گذاری برای احداث هر مگاوات نیروگاه خورشیدی را حدود ۴۵ میلیارد ریال اعلام و اضافه كرد: این نیروگاه‌ها عمدتا در شیراز، جهرم، لار، لامرد، داراب، اقلید، آباده، خرامه، صفاشهر، سعادت شهر، بوانات، فسا، سروستان، نی ریز، فراشبند و کازرون احداث خواهد شد .
رحماني اظهار کرد: همچنین احداث یک نیروگاه خورشيدي با ظرفیت ۱۰۰ مگاوات نیز در شهرستان اقلید مکان‌یابی شده که قرار است با محوریت شرکت برق منطقه‌ای فارس و با همکاری سازمان انرژی‌های نو ایران به اجرا دربيايد .

نیروگاه خورشیدی

شرکت توزیع برق استان فارس معاون استانداري فارس گفت: بانک حكمت ايرانيان نیز برای احداث سه واحد نیروگاه خورشیدی ۱۰ مگاواتی و یک کارخانه تولید پنل‌های خورشیدی در مجموع با یک هزار و ۷۵۰ میلیارد ریال سرمایه گذاری وارد عمل شده که ظرف دو ماه آتی کارخانه مذکور بهره‌برداری خواهد شد و عملیات احداث سه واحد نیروگاهی نیز با توجه به صدور تمام مجوزها به زودی آغاز خواهد شد .
وی افزود: در بحث نیروگاه‌ های مقیاس کوچک گازی نیز تاکنون موافقت اولیه برای احداث ۳۴ نیروگاه در نقاط مختلف استان از سوی شرکت برق منطقه‌ای فارس با ظرفیت اسمی تولید ۵۴۲ مگاوات، سرمایه گذاری ۱۰ هزار و ۸۴۰ میلیارد ریال و اشتغال حداقل۲۵۰ نفر صادر شده است .
معاون هماهنگی اموراقتصادی و توسعه منابع استانداری فارس بیان کرد: مکان‌های پیش بینی شده برای احداث این نیروگاه‌ها در شهرستان‌های شیراز، جهرم، داراب، خرم بید، مرودشت، ارسنجان، سپیدان، کازرون، کوار، خرامه، نورآباد ممسنی، فراشبند و نی‌ریز است .
رحمانی ادامه داد: از مجموع ۳۴ نیروگاه مذکور، قرارداد خرید تضمینی هشت نیروگاه به ظرفیت ۸۵ مگاوات منعقد شده که تا پایان سال ۹۵، کار احداث شش نیروگاه با ظرفیت ۴۳ مگاوات در شهرک صنعتی شیراز، شهرک صنعتی آب باریک، شهرک صنعتی زرقان، شهرک صنعتی سپیدان و شهرک صنعتی فیروزآباد پایان یافت و به بهره برداری رسید .
معاون استانداري فارس گفت: از طریق شرکت توزیع برق استان فارس، ۳۰ قرارداد خرید تضمینی احداث نیروگاه‌های مقیاس کوچک با ظرفیت ۵۹ مگاوات با سازمان انرژی‌های نو ایران منعقد شده که مجموع قراردادهای خرید تضمینی منعقد شده در حوزه نیروگاه‌های مقیاس کوچک گازی را به ۳۸ نیروگاه با ظرفیت ۱۴۴ مگاوات می‌رساند .

https://zistonline.com/vdcj8yem.uqe8yzsffu.html
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما

امیدوارم این طرح ها هرچه سریع تر توسعه یابند و از آن ها حمایت شود.