یک دسته رز هفترنگ. این خلاقیت یک جوان زنجانی است که قرار است تا مدتی دیگر به تولید انبوه برسد و بازار رزهای هلندی را کساد کند. ابوالفضل جوادی مبتکر خلاقی است که در حال حاضر به همراه همسرش در شهرستان ابهر در کارگاه خانگی خود این گل ها را تولید و آنها را بومی سازی کرده است.

جوادی ادامه می دهد: با استفاده از این روش می توان تنوع رنگ زیادی روی انواع گلها ایجاد کرد. بطور مثال در گل رز رنگین کمانی رنگهای قرمز-نارنجی-زرد-سبز-آبی-بنفش به طور همزمان در یک شاخه گل ظاهر می شوند و ما شاهد یک گل با چند رنگ متفاوت در کنار هم هستیم. لازم به ذکر است که گل رز رنگین کمان یکی از ۱۹ نوع گل رزی است که تولید کرده ایم.
البته به گفته جوادی، با توجه به محدودیت تولید٬ این گلها درحال حاضر فقط در چند منطقه از تهران و شهرهای بزرگ عرضه می شود و از استقبال بی نظیری نیز برخوردار است همچنین این گلها به صورت نمونه به چند کشور همسایه نیز ارسال شد که موجب اقبال گسترده ای شده ولی متاسفانه به دلیل پایین بودن ظرفیت تولید روزانه٬ فعلا قادر به صادرات این محصول نیستیم.





