تاریخ انتشار :شنبه ۱۱ دی ۱۴۰۰ ساعت ۱۳:۲۰
کد مطلب : 79243
دولت چین طی بیانیه سیاسی سال ۲۰۱۸ خود اعلام کرد: بدون مدرن سازی بخش کشاورزی، امکان مدرن سازی سایر بخش های اقتصادی این کشور غیرممکن است.
 توسعه کشاورزی در گرو توسعه سایر بخش‌ها
به گزارش زیست آنلاین به نقل از رویترز، دولت چین طی بیانیه سیاسی سال ۲۰۱۸ خود اعلام کرد: بدون مدرن سازی بخش کشاورزی، امکان مدرن سازی سایر بخش های اقتصادی این کشور غیرممکن است. این کشور به دنبال تحقق قدرتمندتر شدن بخش کشاورزی و افزایش محسوس درآمد روستائیان و کشاورزان تا سال ۲۰۵۰ است.

طبق بیانیه سیاسی اول سال چین، این کشور به دنبال پیشرفت‌های گسترده درزمینه نوسازی روستایی تا سال ۲۰۲۰، مدرن سازی بخش کشاورزی تا سال ۲۰۳۵ و تحقق قدرتمندتر شدن بخش کشاورزی و افزایش محسوس درآمد روستائیان تا سال ۲۰۵۰ است.

اهمیت وافر توسعه بخش کشاورزی در اقتصاد ملی چینبه‌طوری‌که در اولین بیانیه سیاسی سال کشور چین یک شعار خودنمایی می‌کند: «بدون مدرن سازی بخش کشاورزی، امکان مدرن سازی ساییر بخش های اقتصادی این کشور غیرممکن است.»

چین دارای بزرگ‌ترین بخش کشاورزی در سطح جهان است و صدها میلیون نفر به‌عنوان کشاورزان در مزارع این کشور کار می‌کنند لکن بهره‌وری این بخش در چین کم است. این بیانیه که توسط خبرگزاری دولتی شین هوا (Xinhua) منتشر شد، پروژه‌ها و برنامه‌های اولویت‌دار پکن را برای سال آتی (۲۰۱۸) تعیین می‌کند.

چین در سال‌های اخیر اقداماتی را برای مدرن سازی بخش کشاورزی و کارایی تولید کشاورزان و بهره‌وری هرچه بیشتر این بخش و تأمین امنیت غذایی خود انجام داده بود. این کشور در کنار برنامه‌های قبلی ازجمله پشتیبانی از تولید غلات، حمایت یارانه‌ای از تولید محصولات اساسی غذایی نظیر گندم، برنج و افزایش ذخایر آن‌ها تلاش خواهد کرد تا کیفیت تولیدات کشاورزی نیز متناسب با تقاضا افزایش دهد. همچنین دولت چین در تلاش است تا تمرکز بر کیفیت به‌جای کمیت با اقداماتی ازجمله تنوع در تولید محصولاتی چون گندم با گلوتن بالا و نوعی ذرت جهت استفاده گاوهای شیرده نهادینه کند.

بیشتر بخوانید: تاثیر تغییر اقلیم در کشاورزی ایرانکشاورزیاقدامات چین برای توسعه بخش کشاورزی این کشوراز ارتقاء سطح مکانیزاسیون کشاورزی، توسعه محصولات مدرن کشاورزی و روی آوردن و توسعه کشاورزی دیجیتال به‌عنوان دیگر برنامه‌های دولت چین برای بخش کشاورزی یاد می‌شود. علاوه بر این بهبود وضعیت حاصلخیزی زمین‌های زراعی (تقویت خاک) و افزایش سطح زیر کشت محصولات کشاورزی است از دیگر برنامه‌های مسئولین بخش کشاورزی چین است که باعث تولید محصولات باکیفیت‌تر و ارسال آن به بازار خواهد شد.

چین می‌کوشد تا تأمین مالی در مناطق روستایی را به کمک بودجه خود بهبود بخشد و در قالب برنامه‌ای استراتژیک از مدرن‌سازی بخش کشاورزی در روستاها پشتیبانی کند.

سرمایه‌گذاری مایکروسافت در کشاورزی«هوش مصنوعی برای زمین» نام پروژه جدید شرکت مایکروسافت برای حل مشکلات محیط زیست از جمله در بخش کشاورزی است. بودجه این پروژه پنج ساله ۵۰ میلیون دلار در نظر گرفته شده که جاش هنریتیگ مدیریت ارشد آن را بر عهده دارد.

در همین رابطه هنریتیگ قرار است نمایشگاه تکنولوژی کشاورزی مجله مزرعه  ۲۰۱۸ را با سخنرانی خود با موضوع «تاثیر هوش مصنوعی در ورودی مزرعه است» آغاز کند.

او می‌گوید: « اجرای این پروژه حدود یک سال پیش در مایکروسافت آغاز شده است. هدف از راه‌اندازی این پروژه دسترسی به توانایی‌ها و تخصص نیروی این شرکت در رایانش ابری٬ هوش مصنوعی و اینترنت چیزهاست تا بتواند منابع مهمی را برای حل مشکلات مهم محیط‌زیست از جمله در بخش کشاورزی در اختیار قرار دهد».

به گفته هنریتیگ هوش مصنوعی باعث بهبود شیوه‌های کنونی٬ بالا بردن سرعت و کیفیت می‌شود. او می‌گوید: «چیزی که در حال حاضر هوش مصنوعی را هیجان‌انگیز می‌کند٬ توسعه چهار نقطه کلیدی در کامپیوترها و علم کامپیوتر است: داده٬ زیرساخت٬ الگوریتم و اپلیکیشن.» هنریتیگ در ادامه می‌گوید: «با اینکه استفاده از هوش مصنوعی به چند دهه می‌رسد٬ اما امروزه حجم بالایی از داده‌های اطلاعاتی برای طراحی الگوریتم‌ها به منظور جمع‌آوری اطلاعات کاربردی و مفید برای کشاورزان در دسترس قرار دارد».

به گفته هنریتیگ استفاده از هوش مصنوعی نه تنها باعث باز شدن دیدگاه‌های جدید نسبت به تجزیه و تحلیل شرایط مختلف می‌شود و به درک «علت» وقوع هر اتفاقی کمک می‌کند بلکه قابلیت پیش‌بینی و پیشنهاد دستورالعمل مربوطه را دارد.

بیشتر بخوانید: کشاورزی پایدار و ارگانیک در کشورهای در حال توسعهاو می‌گوید: «برای کشاورزان مهم است که بتوانند فاکتورهایی مانند آب و هوا را پیش‌بینی کنند و احتمال وقوع بحران را کاهش دهند.

هدف طولانی‌مدت مایکروسافت توانمندسازی کشاورزان با استفاده از تکنولوژی از جمله رایانش ابری و زیرساخت‌های مربوطه است.

هنریتیگ می‌گوید: «در تکنولوژی کشاورزی نمی‌توان بدون استفاده از شواهد و مدارک به سمت جلو حرکت کرد. ما مدت‌هاست که با سازمان‌ها و دیگر شرکت‌های فنی کشاورزی همکاری می‌کنیم. در پروژه «هوش مصنوعی برای زمین»٬ در نقطه تداخل کشاورزی و تکنولوژی از سازمان‌های جهانی کمک می‌گیریم».

 

 

 

https://zistonline.com/vdcexw8f.jh8oei9bbj.html
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما