تاریخ انتشار :دوشنبه ۱۹ شهريور ۱۳۹۷ ساعت ۰۳:۰۰
کد مطلب : 78731
اهمیت ICT در شبکه برق رسانی، ورود منابع انرژی‌های تجدیدپذیر، راهکارهای مدیریت شبکه برق، بهره‌وری مناسب از شبکه را از موضوعات مهم این سند به شمار می رود.
اجرای سند اقدام مشترک به ایجاد اشتغال رشد بهره وری و توسعه اقتصاد دیجیتال می انجامد
به گزارش زیست آنلاین، «هوشنگ فلاحتیان»، مشاور وزیر نیرو در امور برق و انرژی، روز دوشنبه در همایش سند اقدام مشترک وزارتخانه‌های نیرو و ارتباطات برای توسعه کاربردهای فناوری های نوین در صنعت آب و برق، افزود: تدوین سند اقدام مشترک برپایه اهداف کلان وزارت نیرو در صنعت آب و برق و تعیین اقدامات و زیرساخت‌های این صنعت مورد توجه قرار گرفته است.
وی اضافه کرد: برای تدوین این سند، مطالعات گسترده‌ای انجام شده و تجربیات کشورهای خارجی نیز مورد بررسی قرار گرفته و در واقع این سند گزارش های متعددی در حوزه فناورهای نوین دارد که با اطلاعات جامع و کامل تدوین شده است.
مشاور وزیر نیرو، اهمیت ICT در شبکه برق رسانی، ورود منابع انرژی‌های تجدیدپذیر، راهکارهای مدیریت شبکه برق، بهره‌وری مناسب از شبکه را از دیگر موضوع های این سند عنوان کرد.
وی استفاده از فناورهای نوین اطلاعات در صنعت برق را حایز اهمیت دانست و گفت: مهم‌ترین آن، ارتقای خدمات بهتر به مشترکین و بازگشت سرمایه است.
فلاحتیان پیرامون تبیین سند برنامه اقدام مشترک وزارتخانه های نیرو و ارتباطات گفت: این سند بر اساس سیاست های کلی اقتصاد مقاومتی، قانون برنامه ششم توسعه (۱۴۰۰ - ۱۳۹۶) ، سند ملی راهبردی انرژی کشور و برنامه های راهبردی وزارت نیرو مدون شده است.

انرژی تجدید پذیر

مشاور وزیر نیرو گفت: برپایه این سند اهداف مهمی مانند کاهش تلفات برق، تامین برق مطمئن و پایدار، توسعه بازار برق رقابتی، توسعه آموزش و توانمند سازی مورد توجه قرار دارد.
وی توضیح داد: اهداف مشترک وزارتخانه های نیرو و ارتباطات در این سند برمبنای ۶ هدف اصلی شامل ارتقای حوزه سیاستگذاری در تحول دیجیتال، توسعه فضای کسب و کار دیجیتال، استفاده مشترک از زیرساخت ها، ارتقای سطح هوشمندی و بهره وری ICT، ارتقای امنیت فناوری و ارتباطات در حوزه آب و برق و فرهنگ سازی و ارتقای دانش را در دستور کار قرار داده است.
فلاحتیان ابراز امیدواری کرد: ساختار اجرایی سند مشترک که با همکاری مطلوب ۲ وزارتخانه و مدیریت کلان معاونت‌های تخصصی آنها بتوان هرچه زودتر این سند را به مرحله اجرا درآورد.
وی افزود: طرح‌هایی در این سند به بهره‌برداری رسیده که نمونه آن، اجرای پایلوت شبکه هوشمند توزیع و مصرف برق، توسعه ظرفیت مخابرات و انتقال داده است.
به گزارش ایرنا، سند برنامه اقدام مشترک وزارتخانه های نیرو و ارتباطات و فناوری اطلاعات، ۲۷ تیرماه سال جاری به امضای وزیران مربوطه «رضا اردکانیان» و «محمدجواد آذری جهرمی» رسید. 
اهداف کلان مشترک وزارت نیرو و وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات­ و چشم انداز تعریف شده در این سند،​­ براساس مطالعات تطبیقی صورت گرفته در ۶­ دسته تعریف شده است.
ارتقای حوزه سیاست گذاری و رگولاتوری، تحول دیجیتال در هر دو وزارتخانه نیرو و ارتباطات و فناوری اطلاعات، توسعه فضای کسب و کار دیجیتال در صنعت آب و برق و استفاده مشترک از زیرساخت های وزارت نیرو و ارتباطات و فناوری اطلاعات به منظور توسعه خدمات مخابراتی و انتقال داده از جمله اهداف این سند همکاری است.

https://zistonline.com/vdcfyede.w6dcmagiiw.html
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما