تاریخ انتشار :سه شنبه ۷ مهر ۱۴۰۵ ساعت ۱۱:۲۲
کد مطلب : 87907
 غلامرضا نوری قزلجه، وزیر جهاد کشاورزی، صبح امروز همزمان با اجرای برنامه «روز بدون خودرو»، با استفاده از تاکسی برقی در محل کار خود حاضر شد.
حرکت نمادین وزیر جهاد کشاورزی در «روز بدون خودرو»؛ استقبال از ناوگان برقی
حرکت نمادین وزیر جهاد کشاورزی در «روز بدون خودرو»؛ استقبال از ناوگان برقی

به گزارش زیست آنلاین،این اقدام در راستای پیروی از سیاست‌های دولت مبنی بر اصلاح الگوی مصرف سوخت و کاهش تردد با خودروهای شخصی در سطح دستگاه‌های اجرایی انجام شد. بر اساس دستورالعمل ابلاغی به زیرمجموعه‌های وزارت جهاد کشاورزی، روزهای سه‌شنبه هر هفته به عنوان «روز بدون خودرو» تعیین شده است.

در قالب این طرح، تمامی مدیران و کارکنان وزارت جهاد کشاورزی مکلف شده‌اند در روزهای سه‌شنبه از خودروی شخصی استفاده نکنند و بهره‌گیری از حمل‌ونقل عمومی را جایگزین آن نمایند. همچنین در راستای جدیت اجرای این برنامه، محدودیت‌هایی برای ورود خودروهای شخصی به پارکینگ‌های ساختمان‌های اقماری این وزارتخانه در روزهای سه‌شنبه اعمال می‌شود. هدف از اجرای این طرح، مدیریت بهینه سوخت، کاهش آلودگی هوا و ترویج فرهنگ استفاده از حمل‌ونقل عمومی در بدنه دولت عنوان شده است.
https://zistonline.com/vdca0ona.49n0w15kk4.html
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما

آخرین عناوین