دیوان محاسبات کشور اعلام کرد با پیگیریهای انجامشده، حساب بهینهسازی مصرف انرژی به نام وزارت نفت در بانک مرکزی مسدود و بیش از ۱۲ هزار میلیارد تومان از منابع آن به حساب سازمان بهینهسازی و مدیریت راهبردی انرژی منتقل شده است.
انتقال بیش از ۱۲ هزار میلیارد تومان از حساب بهینهسازی مصرف انرژی به حساب سازمان جدید
به گزارش زیست آنلاین،دیوان محاسبات کشور اعلام کرد با ابلاغ اساسنامه سازمان بهینهسازی و مدیریت راهبردی انرژی در اجرای قانون برنامه هفتم پیشرفت، حساب بهینهسازی مصرف انرژی به نام وزارت نفت نزد بانک مرکزی مسدود شد.
بر اساس این گزارش، بالغ بر ۱۲ هزار میلیارد تومان از منابع این حساب به حساب مفتوح سازمان بهینهسازی و مدیریت راهبردی انرژی نزد بانک مرکزی منتقل شده است.
همچنین نظارت برخط دیوان محاسبات نشان میدهد معادل ۱۳ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان دیگر از منابع حساب بهینهسازی، در چارچوب قرارداد عاملیت وزارت نفت با بانک تجارت، در حساب وزارت نفت نزد این بانک رسوب کرده است.
دیوان محاسبات کشور تأکید کرده است که این منابع باید منتقل و تعیین تکلیف شود و این موضوع را به وزارت نفت ابلاغ کرده است./ایسنا