رادار پیشرفته هواشناسی فارس که در قله کوه دراک شیراز نصب شده و به گفته کارشناسان توانایی تشخیص دقیق میزان و شدت بارشها را با نشان دادن رنگ های مختلف و همچنین پیش بینی بروز سیلاب اخیر این شهر را نیز به لحاظ تجهیزاتی دارا است، سالها است که این تجهیزات به دلیل تداخل با امواج رادیویی کارایی خود را از دست داده است.                        

 علم و تکنولوژی در اختیار بشرپیش بینی دقیق تغییرات جوی و ناپایداری های اقلیمی با وجود اطلاع رسانی به مردم و جلوگیری از بروز مشکلات برای جامعه،نقش مهمی در تصمیم گیری های مسئولان در پیشگیری از رخ دادن حوادث طبیعی دارد و این مساله می تواند خسارت ها و خطرات مالی و جانی ناشی از آن را کاهش دهد و یا کاملا از آن جلوگیری کند.
علم و تکنولوژی در اختیار بشرپیش بینی دقیق تغییرات جوی و ناپایداری های اقلیمی با وجود اطلاع رسانی به مردم و جلوگیری از بروز مشکلات برای جامعه،نقش مهمی در تصمیم گیری های مسئولان در پیشگیری از رخ دادن حوادث طبیعی دارد و این مساله می تواند خسارت ها و خطرات مالی و جانی ناشی از آن را کاهش دهد و یا کاملا از آن جلوگیری کند. رسانه نمی تواند کمکی به حل مشکل رادار کنددهملائی همچنین معتقد است که رسانه ای کردن این مشکل نمی تواند کمکی به حل آن کند و بهتر است این موارد خارج از فضای رسانه ای و افکار عمومی حل شود.
رسانه نمی تواند کمکی به حل مشکل رادار کنددهملائی همچنین معتقد است که رسانه ای کردن این مشکل نمی تواند کمکی به حل آن کند و بهتر است این موارد خارج از فضای رسانه ای و افکار عمومی حل شود. تجهیزات ماهواره ای دانشگاه شیراز هم به روز نیستناظم السادات افزود: از ۱۲ سال پیش تاکنون که این تجهیزات در دانشگاه شیراز نصب شده هنوز به روز نشده و به همین دلیل این تجهیزات اکنون کارایی خود را از دست داده است.
تجهیزات ماهواره ای دانشگاه شیراز هم به روز نیستناظم السادات افزود: از ۱۲ سال پیش تاکنون که این تجهیزات در دانشگاه شیراز نصب شده هنوز به روز نشده و به همین دلیل این تجهیزات اکنون کارایی خود را از دست داده است. بدترین تداخل امواج رادیویی در شیرازاین کارشناس اداره کل هواشناسی فارس اظهار داشت: ۹ رادار از این نوع در کشور وجود دارد که به دلیل همکاری مسئولان بیشتر استان هایی که این رادارها در آنجا نصب شده، امواجی که تداخل داشته حذف و یا اجازه فعالیت ارگانهای دیگر در باند مخصوص این رادارها داده نمی شود و به همین دلیل در اغلب این استانها مانند خوزستان، بوشهر، تبریز و کرمانشاه تجهیزات نصب شده به خوبی کار می کنند.
بدترین تداخل امواج رادیویی در شیرازاین کارشناس اداره کل هواشناسی فارس اظهار داشت: ۹ رادار از این نوع در کشور وجود دارد که به دلیل همکاری مسئولان بیشتر استان هایی که این رادارها در آنجا نصب شده، امواجی که تداخل داشته حذف و یا اجازه فعالیت ارگانهای دیگر در باند مخصوص این رادارها داده نمی شود و به همین دلیل در اغلب این استانها مانند خوزستان، بوشهر، تبریز و کرمانشاه تجهیزات نصب شده به خوبی کار می کنند.





