کد QR مطلبدریافت صفحه با کد QR

افتتاح ۵ نیروگاه خورشیدی در شهرک صنعتی شکوهیه قم برای رفع ناترازی برق

3 شهريور 1405 ساعت 14:04

معاون اجرایی رئیس‌جمهور در سفر به قم، ۵ نیروگاه خورشیدی با مجموع ظرفیت ۱۵ مگاوات را در شهرک صنعتی شکوهیه افتتاح کرد. این پروژه‌ها که با سرمایه‌گذاری بخش خصوصی اجرا شده، با هدف پایداری شبکه برق صنایع و کاهش وابستگی به سوخت‌های فسیلی کلید خورد.


به گزارش زیست آنلاین،محمدجعفر قائم‌پناه در آیین بهره‌برداری از این نیروگاه‌ها، توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر را راهکاری کلیدی برای عبور از چالش‌های تأمین برق در بخش صنعت دانست. وی تأکید کرد که دولت برای کاهش ناترازی انرژی و ارتقای تاب‌آوری زیرساخت‌های صنعتی، حمایت از طرح‌های زیست‌محیطی را در اولویت قرار داده است.

این ظرفیت ۱۵ مگاواتی جدید که با بهره‌گیری از توانمندی‌های بومی و سرمایه بخش خصوصی ایجاد شده، فشار بر شبکه سراسری را در فصول پیک مصرف کاهش می‌دهد. به گفته مسئولان استانی، این اقدام علاوه بر جلوگیری از قطعی‌های برق، بستر لازم را برای توسعه واحدهای تولیدی جدید در شهرک صنعتی شکوهیه فراهم می‌کند.

در این مراسم که با حضور استاندار قم و مدیران حوزه توزیع برق برگزار شد، گزارش‌هایی از برنامه‌های توسعه‌ای برای بهره‌گیری از اراضی مستعد استان جهت گسترش پهنه‌های خورشیدی ارائه گردید. هدف نهایی این برنامه‌ها، گذار از روش‌های سنتی و استقرار الگوی نوین انرژی سبز در قطب صنعتی قم است.

زمینه خبر:
استان قم به عنوان یکی از قطب‌های صنعتی کشور با چالش ناترازی انرژی روبه‌روست که تأثیر مستقیمی بر تداوم تولید در واحدهای صنعتی دارد. توسعه نیروگاه‌های خورشیدی در شهرک‌های صنعتی، به عنوان استراتژی دولت برای تأمین برق پایدار و همزمان کاهش انتشار کربن و مصرف سوخت‌های فسیلی، در دستور کار وزارت نیرو و استانداری‌ها قرار گرفته است.


کد مطلب: 87670

آدرس مطلب :
https://www.zistonline.com/news/87670/افتتاح-۵-نیروگاه-خورشیدی-شهرک-صنعتی-شکوهیه-قم-رفع-ناترازی-برق

زیست آنلاین
  https://www.zistonline.com