کد QR مطلبدریافت صفحه با کد QR

محکومیت متصرف زمین های ملی به کاشت نهال

30 آبان 1396 ساعت 6:00

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری خراسان شمالی گفت: قاضی دادگاه عمومی مانه و سملقان، یک متصرف زمین های ملی در این شهرستان را به کاشت نهال جنگلی در زمین های تصرف شده محکوم کرد.


به گزارش زیست آنلاین، حسن وحید اظهار کرد: بر اساس شکایت این اداره کل در زمینه تصرف ۳۰ هزار و ۱۵ مترمربع از زمین های ملی در روستاهای این شهرستان، موفق شدیم رای مجازات جایگزین را در دادگاه بدوی بگیریم.
وی افزود: در این رای، متصرف زمین های ملی به جای جریمه نقدی و حبس به کاشت نهال محکوم شد.
وی گفت: به استناد قانون مجازات اسلامی، دادگاه بدوی شهرستان مانه و سملقان طی حکمی مجازات کاشت ۴۰۰ اصله نهال زبان گنجشک در هر هکتار از زمین های ملی متصرف را صادر کرده است.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری خراسان شمالی اظهار کرد: بر اساس این حکم در صورت عدم اجرای این دستور طی مهلت قانونی، متخلفان به جزای مجازات و حبس اقدم می شود.

* ۳۴۰ هکتار از عرصه های منابع طبیعی در خراسان شمالی تخریب و تصرف شد
فرمانده یگان حفاظت منابع طبیعی و آبخیزداری خراسان شمالی گفت: از ابتدای امسال تاکنون ۳۴۰ هکتار از عرصه های منابع طبیعی در استان تخریب و تصرف شد.
سرهنگ موسی الرضا حیاتی با بیان اینکه در این راستا ۲۶۰ فقره پرونده تخریب و تصرف در عرصه های منابع طبیعی به مراجع قضایی ارسال شد اظهار کرد: کل گستره حوزه منابع طبیعی و آبخیزداری خراسان شمالی ۲ میلیون و ۳۳ هزار و ۳۶ هکتار است.
به گزارش ایرنا، فرمانده یگان حفاظت اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری خراسان شمالی با اشاره به افزایش تخریب و تصرف در عرصه های منابع طبیعی استان خراسان شمالی افزود: تخریب و تصرف عرصه های منابع طبیعی در این استان امسال در مقایسه با سال گذشته ۲۷ درصد افزایش داشته است.
 


کد مطلب: 66169

آدرس مطلب :
https://www.zistonline.com/news/66169/محکومیت-متصرف-زمین-های-ملی-کاشت-نهال

زیست آنلاین
  https://www.zistonline.com