فرمانده یگان حفاظت سازمان جنگل ها و مراتع کشور گفت: استفاده و مشارکت گرفتن از جوامع محلی و بومی بهترین راهکار مراقبت بیشتر از عرصه های منابع طبیعی است.

فرمانده یگان حفاظت سازمان جنگل ها:
بهترین راهکار حفاظت از منابع طبیعی بهره گیری از جوامع محلی است
4 بهمن 1393 ساعت 2:35
فرمانده یگان حفاظت سازمان جنگل ها و مراتع کشور گفت: استفاده و مشارکت گرفتن از جوامع محلی و بومی بهترین راهکار مراقبت بیشتر از عرصه های منابع طبیعی است.
به گزارش زیست آنلاین به نقل از ایرنا سرهنگ قاسم سبزعلی گفت: برای مشارکت جوامع بومی و محلی در استان ها باید برنامه ریزی اصولی و دقیق شود.
وی یادآور شد: بهره گیری از تشکل های مردمی مانند بسیج، شوراهای اسلامی روستایی و ... در ارتقا ضریب حفاظت از منابع طبیعی می تواند نقش مهمی داشته باشد.
سبزعلی اظهار کرد: حضور میدانی فرماندهان یگان حفاظت در عرصه ها ضروری و برنامه ریزی آنان باید اهداف مدیران کل منابع طبیعی و آبخیزداری در استان ها را محقق کند.
وی با بیان اینکه کارآمدی بیشتری از فرماندهان یگان حفاظت از منابع طبیعی و آبخیزداری در استان ها انتظار می رود، گفت: برخورد شدید با تخلف ها در کوتاه ترین زمان ممکن و برنامه ریزی به منظور کاهش آنها، فلسفه اصلی یگان های حفاظت از منابع طبیعی است.
فرمانده یگان حفاظت سازمان جنگل ها و مراتع کشور افزود: نرم افزار آموزشی این یگان به منظور گذر از فرآیندهای سنتی و دستی و کاهش خطا یا سهل انگاری ها و مکانیزه کردن امور مانیتورینگ و ورود اطلاعات در پرونده های تخلف، در این گردهمایی تشریح شد.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان سمنان نیز گفت: گردهمایی دو روزه جانشینان فرمانده یگان حفاظت از منابع طبیعی در استان ها با هدف آشنایی جانشینان با اهداف طرح و برنامه سازمان جنگل های کشور در سمنان برگزار شده است.
سیدحسن میرعماد افزود: تبیین نرم افزار آموزشی مجموعه یگان حفاظت از مراتع، اهمیت پروژه های بی سیم مانیتورینگ و ... از مطالب مهم این گردهمایی است.
وی با اشاره به اهمیت و اجرای طرح تعادل دام و مرتع بیان کرد: در مراتع ییلاقی استان سمنان یک و نیم برابر ظرفیت مراتع، دام وجود دارد که وضعیت مناسبی نیست.
وی افزود: با توجه به خشکسالی زراعی پارسال، از دامداران انتظار می رود زندگی خود را با شرایط خشکسالی تطبیق دهند و از چرای بی رویه دام در مراتع به ویژه مراتع ییلاقی پرهیز کنند.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان سمنان، تعادل دام و مرتع در مراتع قشلاقی این استان را مطلوب دانست.
کد مطلب: 56575