تاریخ انتشار :جمعه ۱۰ خرداد ۱۳۹۸ ساعت ۰۹:۳۰
کد مطلب : 80905
محققان دانشگاه آزاد مرودشت با استفاده از نانو کربن و رشته‌های میکروکربن دستگاه پرتابلی برای تصفیه هوا و ریزگردها تولید کردند.
ساخت دستگاهی برای حذف ریزگردها و ترکیبات آلی از هوا
به گزارش زیست آنلاین، دکتر مهرداد غلامی، عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد مرودشت و مجری طرح،، دستگاه ساخته شده را دستگاهی برای مقابله با آلودگی‌های هوا دانست و گفت: این دستگاه یک پالایشگر هوا است که می‌تواند ترکیبات آلی و ریزگردها را از هوا پالایش کند.

وی شعاع عمل این دستگاه را ۳ متر دانست و اظهار کرد: این دستگاه قادر است در محیط‌های بسته در مدت ۳۰ ثانیه آلودگی‌های موجود در محیط را جذب کند.

غلامی پایه ساخت این دستگاه را رشته‌های میکرو کربن دانست و ادامه داد: این رشته‌ها با شاخک‌های نانو کربن پوشش داده و به منظور فعال‌سازی سر تیز این شاخک‌ها از امواج الکترومغناطیسی استفاده کردیم. از طریق این روش واکنش‌های کاتالیستی حاصل شد.

مجری طرح با تاکید بر اینکه بر اثر واکنش‌های کاتالیستی، سوپر اکسید تولید می‌شود، اضافه کرد: سوپر اکسید می‌تواند با ترکیبات آلی مخلوط شود و در نهایت دی‌اکسید کربن و بخار آب تولید می‌شود.

به گزارش ایسنا، عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد مرودشت، خروجی این پالایشگر هوا را بخار آب دانست و یادآور شد: سیستم طراحی شده، قابل حمل است.

جهت مشاهده مهمترین مطالب مرتبط می توانید بر روی هر یک از عناوین زیر کلیک کنید:

دستاوردهای کارگروه ملی کاهش آلودگی هواآیا برای اجتناب از فجایع اقلیمی آماده ایم دولت چگونه می تواند آسیب های اقلیمی را کاهش دهد؟منابع آلودگی هوا در ایران چیست؟آلودگی هوا موجب مرگ سالانه سه میلیون نفرخسارت‌های اقتصادی آلودگی هوای تهرانهشدار آلودگی هوا در بیشتر پارک های ملی ایالات متحده https://zistonline.com/vdcbs9bw.rhbggpiuur.html
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما