تاریخ انتشار :دوشنبه ۹ ارديبهشت ۱۳۹۸ ساعت ۰۴:۰۰
کد مطلب : 80633
نایب رییس شورای اسلامی شهر اهواز نیز با اشاره به لزوم پیگیری پیامدهای سیل در اهواز گفت: نحوه عملکرد مدیران در این شرایط بحرانی نیز باید ارزیابی شود.
لزوم ارزیابی عملکرد شهرداری اهواز در سیلاب
به گزارش زیست آنلاین، مهران باباپور، در هفتاد و ششمین نشست علنی شورای اسلامی شهر اهواز در سرسرای اجتماعات این شورا برگزار گردید، با بیان اینکه از تهدیدهای پیش آمده باید فرصت هایی برای توسعه شهر ساخت ادامه داد: اثرات سیل بی سابقه تنها با همدلی مردم و مسئولان قابل کاهش بود اما این سیل نباید سبب شود که شهرداری وظایف ذاتی خود را فراموش کند.

سیل ۹۰ درصد پارک های ساحلی اهواز را از بین بردبه گزارش ایرنا، منصور کتانباف درخصوص زمان بازگشایی جاده های ساحلی اهواز بیان کرد: در تلاش هستیم تا جاده ساحلی شرق رودخانه کارون غیر از مقطع پل شهید دقایقی(سوم) تا نهم اردیبهشت بازگشایی شود.

شهردار اهواز با بیان اینکه بیش از ۹۰ درصد پارک های ساحلی و فضای سبز شهری بر اثر سیل اخیر از بین رفته و بازسازی این پارک ها نیازمند زمان و هزینه کافی است، گفت که در مقاطعی که آب فروکش کرده اقداماتی برای بازسازی این پارک ها صورت گرفته است.

وی با اشاره به اینکه در جاده ساحلی غرب رودخانه کارون در اهواز همچنان در برخی مقاطع آبگرفتگی وجود دارد ادامه داد: حادثه سیل اخیر مشخص کرد که جاده های ساحلی در مواقع بحران می توانند شهر را محافظت کنند.

وی افزود: جلسه مشترکی با متولیان سازمان آب و برق با موضوع تعیین کد ارتفاعی ساحلی و دیوارهای بتنی و محافظتی تشکیل خواهد شد.

کتانباف با بیان اینکه در زمان انسداد جاده های ساحلی، برخی ناهمواری مسیرهای پرتردد این جاده ها با روکش جدید آسفالت اصلاح شد گفت: برای ساحل سازی جدید، موانعی مانند ساخت و ساز غیرمجاز در حریم رودخانه و معارضان تاسیساتی و نفت وجود دارد.
وی بیان کرد: احکام تخریب ساخت و سازهای غیرمجاز در حریم رودخانه در اهواز صادر شده اما رسیدگی به این موضوع به زمان دیگری موکول شد.

شهردار اهواز درخصوص نقاط آسیب دیده از سیل در اهواز افزود: سرریز شدن سد کرخه به کانال شهید چمران سبب بروز خسارات در مناطقی همچون عین ۲، گلدشت و گلبهار اهواز شد که هنوز هم به صورت کامل برطرف نشده است.

به گفته وی آب های سرگردان در دشتهای خوزستان و اطراف اهواز در صورت ماندگاری می توانند منشا حشرات مضرر شوند که تهدیدی برای سلامت محیط زیست است به همین دلیل مطابق دستورالعمل ارایه شده از سوی اداره بهداشت در این نقاط اقدامات پیشگیرانه انجام می شود.

کتانباف ادامه داد: مهمترین مشکل ایجاد شده از وضعیت بحرانی سیلاب بسته شدن بلوارهای ساحلی اهواز بود.
بنابراین گزارش از نخستین روزهای شروع سیلاب در خوزستان، جاده های ساحلی اهواز به دلیل افزایش دبی رودخانه کارون و حفظ جان شهروندان مسدود شدند که هنوز به طور کامل بازگشایی نشده اند.
به گفته شهردار اهواز سیل اخیر بیش از ۶ هزار میلیارد ریال به تاسیسات و مبلمان شهری اهواز خسارت وارد کرده است.

سیل به بیشتر فضاهای شهری خسارت وارد کرده استبا تخلفات مالی در شهرداری اهواز برخورد شودیک عضو شورای اسلامی شهر اهواز نیز با بیان اینکه برخورد با تخلفات و فساد مالی از منویات رهبری و مورد تاکید ایشان است گفت: وجود برخی تخلفات در شهرداری اهواز سبب تهدید منابع مالی این سازمان است.

محمدجعفر فسلفی با گرامیداشت روز شورا بیان کرد: یکی از مشکلات کنونی شهرداری اهواز وجود همین تخلفات مالی است که باید مسئولان توضیح دهند برای مقابله با آن چه تمهیداتی اندیشیده شده است.
وی توضیح داد: یکی از خواسته های مهم مردم از شهرداری بحث طرح تفکیک زباله از مبدا است؛ این طرح قرار بود پارسال اجرایی شود اما تاکنون محقق نشده است.

فلسفی با اشاره به اینکه امیدواریم در جایگاه اعضای شورای شهر بتوانیم منشاء خدمت باشیم افزود: اجرای درست قانون در بُعد نظارت به قانون‌گذاری بسیار اهمیت دارد از این رو باید به این وظیفه خود به خوبی عمل کنیم.
وی با بیان اینکه یک سوم از عمر شورای پنجم اهواز گذشته است گفت: لازم است تا عملکرد خود را در فضایی آرام ارزیابی کنیم همچنین هیات رییسه باید زمینه برای برگزاری نشست با افراد صاحب‌نظر را فراهم کند.

این عضو شورای شهر توجه شورای پنجم اهواز به نقاط محروم را یک نقطه عطف دانست و بیان کرد: وجود ارتباط تنگاتنگ میان شورا و مردم بسیار مهم است.
وی ادامه داد: در یک ماه گذشته تمام انرژی شورای شهر و شهرداری برای مقابله با آثار سیلاب در اهواز بود اگرچه سیل آثار مخرب زیادی داشت اما حضور مردم و اتحاد و همدلی موجب حل بسیاری از مشکلات شد.

تورم در شهرداری و تزریق نیروی خلاف ضابطهعضو دیگر شورای اسلامی شهر اهواز نیز با انتقاد از دخالت شهرداری اهواز در کار پیمانکاران گفت: شهرداری اهواز ۶۰۰ نیروی پیمانکاری را به شهرداری وارد کرده که این امر خلاف ضابطه است.
سید ناصر موسوی نژاد با اشاره به اینکه شهردار اهواز مدعی تورم شهرداری از نیروی انسانی است افزود: از سویی دیگر بیش از ۲ میلیون مترمکعب از فضای اهواز فاقد پاکبان است که در این شرایط نمی توان انتظار یک شهر پاکیزه را داشت.
وی در بخشی دیگر از سخنان خود گفت: کارگرانی که به پرداخت نشدن حقوق خود معترض هستند توسط پیمانکار اخراج می شوند درحالی که باید این مساله در یک کمیته انضباطی بررسی شود.

جهت مشاهده مهمترین مطالب مرتبط می توانید بر روی هر یک از عناوین زیر کلیک کنید:

کاهش مصیبتهای سیلهای اخیر با فناوری‌های دانش بنیان​خسارت سیل، دست انتقام آب از توسعه ناپایدار​بلایای طبیعی و خسارتهای اقتصادی ناشی از آن با نگاهی به خسارات  اقتصادی سیل در ایرانبررسی ابعاد اقتصادی سیل​داشتن برنامه برای مقابله با سیل الزامی استعلت سیل لرستان چه بود؟ https://zistonline.com/vdcjtmeo.uqeytzsffu.html
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما