تاریخ انتشار :دوشنبه ۲۷ اسفند ۱۳۹۷ ساعت ۱۱:۳۰
کد مطلب : 80314
معاون هماهنگی توزیع شرکت توانیر گفت: پیش‌بینی می‌شود مصرف برق کشور در زمان پیک بار در سال آینده ۶۱ هزار مگاوات باشد که برای این منظور باید سه هزار مگاوات مدیریت مصرف داشته باشیم.ما به هیچ عنوان علاقه‌مند نیستیم صادرات برق به کشورهای همسایه را با چالش مواجه کنیم.
نیازمند مدیریت مصرف ۳۰۰۰ مگاواتی هستیم
به گزارش زیست آنلاین،معاون هماهنگی توزیع شرکت توانیر گفت: پیش‌بینی می‌شود مصرف برق کشور در زمان پیک بار در سال آینده ۶۱ هزار مگاوات باشد که برای این منظور باید سه هزار مگاوات مدیریت مصرف داشته باشیم.
 
محمودرضا حقی‌فام روز یکشنبه در مراسم تکریم و معارفه مدیران عامل پیشین و جدید شرکت توزیع برق استان یزد اظهار داشت: با وجودی که برای سال آینده بیش از پنج هزار مگاوات ظرفیت جدید تولید برق نیروگاهی به ظرفیت اسمی تولید برق کشور افزوده می‌شود، ولی با توجه به قول‌هایی برای صادرات به کشور‌های همسایه، نیاز به مدیریت مصرف انرژی وجود دارد.

وی با بیان اینکه مدیران صنعت برق کشور باید با افزایش بهره‌برداری تلفات کشور را کاهش دهند، افزود: از یک طرف صادرات هزار و ۷۰۰ مگاوات برق به خارج کشور و کشور‌های همسایه را داریم و از سوی دیگر با افزایش نیاز کشور مواجه هستیم.

معاون شرکت توانیر، همراهی مصرف کنندگان بخش صنعتی را برای مدیریت مصرف خواستار شد و ادامه داد: ۱۵ خرداد تا ۱۵ شهریور هر سال، زمان اجرای برنامه‌های مدیریت و پیک بار مصرف برق در کشور است که امیدواریم سال آینده هم موفق باشیم.

حقی فام با تأکید بر لزوم همراهی شهرک‌های صنعتی در مدیریت مصرف برق کشور در سال ۹۸ خاطرنشان کرد: فعالیت دو روز در هفته شهرک‌های صنعتی باید به روز‌های پنج شنبه و جمعه منتقل شود.

وی با اشاره به افزایش محصولات الکترونیکی مسئولیت شرکت توانیر در تولید برق ادامه داد: امیدواریم با وجود افزایش تولیدات صنعتی و مصرف برق، سال آینده با کمترین تنشی مواجه شویم.

این مسئول یکی از نقایص موجود را نبود فهرست بها در طول ۱۰۰ سال تاریخ صنعت برق در ایران گفت: خوشبختانه برای نخستین بار در کشور، این فهرست بها در استان یزد تهیه شده و امیدواریم در سراسر کشور گسترش یابد.

به گزارش برق نیوز، معاون شرکت توانیر حفظ نیروی انسانی و رضایت ارباب رجوع را یکی از ارکان مهم پیشرفت در وزارت نیرو دانست و افزود: مدیران باید صداقت، سلامت اداری و مالی، انضباط مالی، تکریم ارباب رجوع و استفاده از خانم برای جایگاه‌های مدیریتی را اولویت قرار دهند.
در این جلسه از محمدرضا صحتی مدیرعامل سابق شرکت توزیع برق استان یزد بعد از ۱۱ سال مدیریت و در مجموع ۳۸ سال سابقه کار تجلیل و آرش نواب به عنوان مدیرعامل این شرکت معرفی شد.

بیشتر بخوانید: مدیریت مناسب بر مصرف از بروز هربحرانی در رابطه با خاموشی پیشگیری می کند

حداقل ۳۰۰۰ مگاوات کمبود برق برای پیک سال آینده داریممعاون هماهنگی توزیع شرکت توانیر پیش از این گفته بود: برای پیک مصرف سال آینده حداقل سه هزار مگاوات کمبود برق داریم که باید از طریق مدیریت مصرف جبران شود.

محمودرضا حقی‌فام در مراسم معارفه مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان کرمانشاه که (۲۲ دی) برگزار شده بود با اشاره به اینکه میزان تامین برق کشور در پیک سال جاری به ۵۳ هزار مگاوات رسید، افزود: پیش‌بینی می‌کنیم نیاز سال آینده در پیک مصرف به ۶۱ هزار مگاوات برسد.

وی از کمبود حدود هشت هزار مگاواتی برای پیک سال آینده خبر داد و عنوان کرد: برای جبران پنج هزار مگاوات از این میزان برنامه‌ریزی برای ساخت نیروگاه‌های جدید انجام شده است. سه هزار مگاوات کمبود باقی مانده را نیز باید با مدیریت مصرف در بخش‌های مختلف جبران کنیم.

به گفته این مسئول، اگر به جای نیاز به احداث نیروگاه بتوانیم این کمبود سه هزار مگاواتی را از طریق مدیریت مصرف جبران کنیم، دو میلیارد دلار سرمایه‌گذاری صرفه جویی خواهد شد.

حقی‌فام از برنامه‌های شرکت توانیر برای کاهش تلفات انرژی برق هم یاد کرد و افزود: میزان تلفات طی چهار سال گذشته از ۱۵.۶ درصد به ۱۰.۳ درصد کاهش یافته است.

وی با اشاره به صرفه‌جویی که از محل کاهش تلفات در این مدت صورت گرفته، اضافه کرد: کاهش یک درصدی مصرف در هر سال ۲۵۰ تا ۳۰۰ میلیارد تومان به صنعت برق کمک می‌کند.

معاون هماهنگی توزیع شرکت توانیر با بیان اینکه شرکت‌های استان‌ها نیز باید به دنبال کاهش تلفات باشند، ادامه داد: متاسفانه در کرمانشاه شاهد بالا رفتن تلفات بوده ایم که البته بخشی از آن مربوط به مسائل زلزله است.

 حقی‌فام یکی دیگر از اهداف شرکت توانیر را تامین برق پایدار و کاهش خاموشی‌ها اعلام کرد و یادآور شد: کشور ما با تغییرات اقلیمی زیادی مواجه است که نمونه آن را در بروز سیل و طوفان می‌بینیم و باید شبکه ها را در برابر این شرایط جوی و حوادث پایدار کنیم.

وی بر لزوم توسعه دولت الکترونیک در بحث ارائه خدمات به مشترکین هم تاکید کرد و گفت: نتیجه این امر سلامت اداری و کاهش بروکراسی است.

معاون هماهنگی توزیع شرکت توانیر استفاده از تکنولوژی‌های روز، کاهش روش‌های سنتی پرهزینه، مدیریت دارایی‌ها و ... را از دیگر اولویت‌های شرکت توانیر اعلام کرد که باید در استان‌ها هم پیگیری شود.

 

https://zistonline.com/vdcfjmdc.w6dxyagiiw.html
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما