تاریخ انتشار :چهارشنبه ۸ اسفند ۱۳۹۷ ساعت ۰۹:۰۰
کد مطلب : 80116
با مدیریت مصرف برق در تابستان گذشته، ۲ هزار مگاوات صرفه جویی صورت گرفته است و با توجه به اینکه ۱۰ درصد نیروگاه‌های کشور دارای بیش از ۴۰ سال عمر هستند، تصمیم گرفته شده تا با مدیریت مصرف، پیک برق ۹۸ بدون مشکل سپری گردد./ از تیرماه سال ۸۸ تا ابتدای اسفندماه سال جاری حدود دو میلیارد و ۸۳۰ میلیون کیلووات ساعت برق از محل انرژی‌های نو تولید شده که این میزان باعث صرفه‌جویی ۶۲۳ میلیون لیتری مصرف آب در کشور شده است.
عبور از بحران  پیک ۹۸ با مدیریت مصرف/ تولید بیش از ۲ میلیارد کیلووات ساعت برق از منابع تجدیدپذیر
به گزارش زیست آنلاین، همایون حائری، معاون وزیر نیرو در امور برق و انرژی در گردهمایی مشترک مدیران ارشد برق حرارتی، ضمن قدردانی از عملکرد شرکت در زمینه گذر از پیک‌برق ۹۷، انجام به موقع تعمیرات نیروگاهی، خاطرنشان کرد: امسال شاهد مدیریت موفق مصرف سوخت در نیروگاه‌ها بوده ایم.
 
وی تاکید کرد: رکورد تولید ۴۷ هزار مگاوات در روز در پیک‌۹۷ باید در تابستان جاری حفظ گردد و حداقل به ۵۱ هزار مگاوات در روز برسد.

حایری افزود: با این‌روند می‌توان تابستان ۹۸ را بدون خاموشی سپری کرد.

وی با اشاره به تکنیکال بودن روند تولید در نیروگاه‌های کشور، و پیچیده بودن مهندسی در تولید نسبت به سایر حوزه ها، اظهار داشت: باید با خلاقیت و ابتکار واحد‌ها را در مدار نگه داشت.

معاون وزیر نیرو در امور برق و انرژی، از تمرکز وزارت نیرو بر مبحث مدیریت مصرف خبر داد و خاطرنشان کرد: با مدیریت مصرف برق در تابستان گذشته، ۲ هزار مگاوات صرفه جویی صورت گرفته است و با توجه به اینکه ۱۰ درصد نیروگاه‌های کشور دارای بیش از ۴۰ سال عمر هستند، تصمیم گرفته شده تا با مدیریت مصرف، پیک برق ۹۸ بدون مشکل سپری گردد.

وی اظهار امیدواری کرد:وزارت نیرو به تعهدات و برنامه‌های پیش بینی شده پیک ۹۸ دست یابد.

حایری تاکید کرد: تا پایان‌سال جاری واحد‌های نیروگاه دالاهو و غرب رود کارون وارد مدار برق کشور گردد.

معاون‌وزیر نیرو از انجام تعمیرات پره توربین نکا در زمان تولید واحد در مدت دو هفته به جای دو ماه به عنوان یکی از دستاورد‌های صنعت برق کشور در پیک ۹۷ خبر داد.

وی افزود: برای تابستان ۹۸، دو برنامه مهم پیش بینی شده که شامل آمادگی کامل واحد‌ها و افزایش راندمان نیروگاه‌ها به ۳۸/۵ درصد می‌باشد.

حایری همچنین از برنامه ریزی جهت افزایش کنترل فرکانس شبکه خبر داد و گفت: امیدواریم تابستان را بدون مشکل سپری کنیم.

بیشتر بخوانید: تامین ۱۵۰۰ مگاوات برق در تابستان ۹۸میزان تولید برق از محل انرژی‌های تجدیدپذیر توانسته از انتشار گاز گلخانه‌ای بکاهد

میزان تولید برق از محل انرژی‌های تجدیدپذیر توانسته از انتشار گاز گلخانه‌ای بکاهدبه‌گزارش برق نیوز، از تیرماه سال ۱۳۸۸ تا ابتدای اسفندماه سال جاری، دو میلیارد و ۸۳۰ میلیون کیلووات ساعت از منابع تجدیدپذیر انرژی تولید شده که این میزان تولید برق از محل انرژی‌های تجدیدپذیر توانسته از انتشار حدود یک میلیون و ۹۵۳ هزار تن گاز گلخانه‌ای بکاهد.

همچنین این میزان تولید انرژی‌های نو باعث شده ۸۰۴ میلیون مترمکعب از مصرف سوخت‌های فسیلی در کشور که جزو عوامل اصلی آلایندگی هوا در کشور است، کاسته شود.

گفتنی است، این میزان تولید انرژی‌های نو باعث صرفه‌جویی ۶۲۳ میلیون لیتری مصرف آب در سال‌های اخیر شده است که سهم بهمن‌ماه به تنهایی حدود ۱۷ میلیون لیتر بوده است.

هم‌اکنون ۴۴۵ مگاوات نیروگاه تجدیدپذیر درون کشور در حال احداث است و ظرفیت نصب شده انرژی‌های نو کشور به حدود ۷۰۰ مگاوات رسیده است. همچنین تاکنون ۹۸ نیروگاه تجدیدپذیر مگاواتی در کشور نصب شده و ۶۷ نیروگاه مگاواتی دیگر نیز در حال احداث است.

براساس این گزارش انرژی‌های تجدیدپذیر موجب اشتغال ۴۳ هزار و ۷۰۰ نفر به صورت مستقیم و غیرمستقیم در کشور شده و حجم سرمایه‌گذاری غیردولتی در این بخش به بیش از ۱۰۲ هزار میلیارد ریال رسیده است.

بررسی اعداد و ارقام موجود در این بخش حکایت از آن دارد که ۴۲ درصد نیروگاه‌های تجدیدپذیر کشور از نوع خورشیدی، ۴۱ درصد از نوع بادی، ۱۳ درصد از نوع برق‌آبی کوچک، دو درصد از نوع بازیافت حرارت و دو درصد نیز از نوع زیست توده است.

بیشتر بخوانید: توسعه نیروگاه های تجدیدپذیر راه عبور از خاموشی های سال ۹۸میزان تولید برق از محل انرژی‌های تجدیدپذیر توانسته از انتشار گاز گلخانه‌ای بکاهد

https://zistonline.com/vdcfvydc.w6dxyagiiw.html
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما