تاریخ انتشار :دوشنبه ۷ اسفند ۱۳۹۶ ساعت ۰۹:۵۸
کد مطلب : 68729
زیست آنلاین: دومین پیش رویداد نخستین استارت‌آپ ویکند محیط زیست و مدیریت شهری هوشمند، یکشنبه ۶ اسفند ۹۶ از ساعت ۱۵ الی ۱۸ در دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار شد.
برگزاری پیش رویداد استارتاپ  محيط زيست و مديريت شهري هوشمند با حضور مدیر زودفود
به گزارش زیست آنلاین، در دومین پیش رویداد استارتاپ ویکند محیط زیست و مدیریت شهری هوشمند که ۶ اسفندماه در تالار فجر دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار شد به موضوعاتی از قبیل نحوه ایده پردازی، آشنایی با مدل های کسب و کار، محیط زیست و مدیریت شهری هوشمند و معرفی استارتاپ  اشاره شد.
در این نشست رعنا نوروزی مدیر اداره ارزیابی استانداردهای محیط زیست مرکز مدیریت محیط زیست و دبیر رویداد این استارتاپ ویکند با بیان اینکه تا سال ۲۰۵۰ هفتاد درصد گازهای گرم کننده زمین از شهر ها تولید خواهند شد به ضرورت حرکت به سمت شهرهای پایدار هوشمند تاکید کرد.
وی گفت: اساس این استارت آپ بر ۴ محور اصلی مدیریت حمل و نقل ترافیک وکاهش آلودگی هوا، مدیریت پایدار منابع (آب، انرژی، پسماند و تنوع زیستی) و ایجاد درآمد های پایدار است.
در ادامه نشست، کیارش عباس زاده، موسس آکادمی ایران استارت آپ و صاحب کسب و کار اسنپ فود (سفارش آنلاین غذا) اظهار کرد: توسعه پایدار باید نخستین هدف در ایجاد هر کسب و کار نوپایی باشد.
 وی ادامه داد: مزایای زیست محیطی اسنپ فود یا زود فود سابق، شامل کاهش کاغذ و تراکت، کاهش تبادل پول نقد و افزایش آگاهی مردم از مکان رستوران ها است. 


موسس آکادمی ایران استارت آپ با اشاره به تعریف استارت آپ گفت: استارت آپ، یک رویداد و همایش کارآفرینی، یک اپ موبایل و یا یک شرکت کوچک درآمد زایی و رشد نیست.
وی با اشاره به چند نمونه از تعاریف مرکز کسب و کار های کوچک آمریکا افزود: کسب و کاری که عموما حول محور تکنولوژی شکل گرفته و پتانسیل رشد بالایی دارد.
عباس زاده از  استیو بلنک نام برد و گفت: استارت آپ کسب و کاری است که برای جست و جوی یک مدل کسب و کار تکرار شونده و گسترش پذیر شکل گرفته است.
وی همچنين به اریک ریس شاگرد استیو بلنك اشاره كرد كه گفته استارت آپ بنگاهی است برای خلق محصول یا خدمتی نو، که در شرایط عدم اطمینان شدید ایجاد می شود.
موسس آکادمی ایران استارت آپ مارکام را نام برد و اظهار کرد: رشد و گسترش پذیری معیاری کلیدی است، فرقی نمی کند، ۵- ۱۰-۲۰ برابر، استارت آپ ها می توانند بزرگ شوند و این کار را خیلی سریع تر از کسب و کار های دیگر انجام می دهند و اغلب آن ها همیشه با فن آوری سروکار دارند.
وی تصریح کرد: استارت آپ ویکند، رویدادی آموزشی تجربی در زمینه کارآفرینی با هدف آموزش و ترویج کارآفرینی در کشور های مختلف است و عموم مخاطبان آن برنامه نویسان، طراحان، مدیران، بازاریاب ها، علاقمندان استارت آپ و سرمایه گذاران هستند و آنچه آموخته می شود، درست فکر کردن و نحوه ایده پردازی بوده که در سراسر جهان به مدت سه روز متوالی (۵۴ ساعت) در انتهای هفته برگزار می شود. 
سومین سخنران این مجموعه امیر نورالدینی، شتاب دهنده و توسعه دهنده کار آفرینی و موسس آواتک با ذکر مفاهیم Business model canvas/ Lean canvas   به اساس و تفکر اصلی راه اندازی شبکه های اجتماعی از جمله فیس بوک پرداخت.
در پایان مانوئل اوهانجانیاس، موسس ایسمینار به تعریف Minimum Viable Product ، کمینه محصول یا حداقل محصول پذیرفتنی (قابل ارائه) پرداخت و گفت: این مفهوم یعنی چطور ایده را به سرعت اجرا کنیم و محصول را بسازیم، علاوه بر سرعت مقبولیت محصول نیز باید در نظر گرفته شود. در حقیقت سوال مهمی که باید به آن پاسخ دهیم این است که، آیا مشکل را به درستی شناسایی کرده ایم؟ که در این خصوص ابزار هایی برای اعتبار سنجی وجود دارد.
وی به عنوان آخرین نکته افزود: همواره باید به یاد داشته باشیم که پول و وقت خود را برای محصولی که کسی خواهان آن نیست، هدر ندهیم.
لازم به ذکر است اولین پیش رویداد این استارتاپ ویکند به منظور آماده کردن شرکت کنندگان در تاریخ ۳۰ بهمن در دانشگاه شهید بهشتی برگزار شد.
 

https://zistonline.com/vdcb9zb0.rhbw5piuur.html
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما