تاریخ انتشار :شنبه ۲۸ بهمن ۱۳۹۶ ساعت ۱۱:۲۵
کد مطلب : 68497
نخستین رویداد استارت آپ ویکند محیط زیست و مدیریت شهری هوشمند در 9تا 11 اسفند برگزار می شود

گام شهرداری تهران در حمایت از کسب و کارهای محیط زیستی

زیست آنلاین: رئیس مرکز مدیریت محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران از برگزاری نخستین رویداد استارت آپ ویکند محیط زیست و مدیریت شهری هوشمند با محوریت حمل و نقل، ترافیک، آلودگی هوا، مدیریت پایدار منابع آب، انرژی، پسماند و تنوع زیستی از نهم تا یازدهم اسفند ماه در دانشگاه شهید بهشتی خبر داد.
گام شهرداری تهران در حمایت از کسب و کارهای محیط زیستی
به گزارش زیست آنلاین ، دکتر صدرالدین علیپور،رئیس مرکز مدیریت محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران در نشست خبری نخستین رویداد استارت آپ ویکند محیط زیست و مدیریت شهری هوشمند که  امروز در مرکزی شهرداری برگزار شد گفت: این رویداد  با محوریت حمل و نقل، ترافیک، آلودگی هوا، مدیریت پایدار منابع آب، انرژی، پسماند و تنوع زیستی از نهم تا یازدهم اسفند ماه در دانشگاه شهید بهشتی برگزار می شود.

وی  افزود:  بحث مدیریت شهری گذارهای مختلفی را در طول سال های گذشته طی  و اهداف مختلفی را دنبال کرده است اما رویکرد جدید این حوزه ، مدیریت شهری هوشمند و استفاده از آخرین دستاوردهای تکنولوژیکی و هوشمند در شهر خصوصا کلان شهرهاست. در همین راستا شهرداری تهران با همکاری دانشگاه شهید بهشتی اولین استارت آپ ویکند را در بحث محیط زیست و مدیریت شهری هوشمند به عنوان یکی از دغدغه ها  و رویکردهای اصلی شهرداری تهران در دوره جدید مطرح است.
رئیس محیط زیست شهرداری تهران با تاکید بر اینکه ۶۰ درصد از پروژه‌های شهری با موضوع محیط زیست ارتباط دارند، گفت: تلاش شهرداری تهران بر آن است تا با برگزاری نخستین استارت آپ ویکند محیط زیستی از کسب و کارهای سبز حمایت کند.
علیپور دغدغه اصلی شهرداری تهران را پرداختن به موضوعات محیط زیستی با رویکرد مدیریت شهری هوشمند و تدوین برنامه های مناسب عملیاتی در این زمینه دانست و گفت: امروزه استارتاپ ها بعنوان یک افق جدید در خلق طرح و ایده های نوین در حوزه های مختلف به شمار می آیند که فرصت مناسبی برای پیاده سازی اندیشه و افکار افراد متخصص، علاقمند و دانشجویان را فراهم می نمایند.
وی با بیان اینکه اساس گزینش طرحهای برتر امکان عملیاتی بودن آن ها در سطح شهر تهران و اشتغال زایی است، گفت: رویدادهای استار آپی بزرگ ترین رویدادهای دنیا در مدیریت شهری هوشمند هستند که تا پیش از این استفاده از "اپ" ها و نرم افزارهای کاربردی مطرح بود و با توجه به هوشمندسازی مدیریت جدید شهری اولین استارت آپ ویکند با موضوع محیط زیست و مدیریت شهری هوشمند برگزار می شود.
رئیس مرکز مدیریت محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران با تاکید بر اینکه ۶۰ درصد از پروژه های شهری با موضوع محیط زیست ارتباط دارند گفت: خروجی تمام پروژه های اجرایی باید منجر به افزایش کیفیت مولفه های محیط زیستی و در نهایت ارتقای کیفیت زندگی شهروندان شود.
علیپور با اشاره به اینکه در گذشته آپ های متعددی در حوزه محیط زیست به صورت غیر نظام مند و متمرکز ارائه می شد خاطرنشان کرد: با اجرای این رویدادها بستری برای ارائه طرح ها، پایش آن ها و در نهایت گزینش طرح هایی که قابل اجرا شدن باشند فراهم شده تا مورد حمایت قرار گیرند.
وی همچنین با اشاره به چگونگی برگزاری استارت آپ ویکند محیط زیست و مدیریت شهری هوشمند نیز گفت: شرکت کنندگان در ۱۰ گروه هشت تا ده نفری، طرح های خود را ارائه و پس از داوری آن ها ۳ گروه انتخاب و به سازمان های تخصصی معرفی می شوند.
رئیس مرکز مدیریت محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران با بیان اینکه این رویدادها با فرمت‌های بین‌المللی به قضاوت گذاشته شده و توسط داوران بهترین ایده‌ها انتخاب میشوند، گفت: در حقیقت مرکز مدیریت محیط زیست و توسعه پایدار زمینه حضور گروه‌های برتر در فرآیندها و رقابت های بین‌المللی را تسهیل خواهد کرد.
علیپور تاکید کرد: تفاوت این رویداد با سایر رویدادها در این است که شهرداری ضمن برگزاری آن می تواند از طریق سازمان های زیرمجموعه داخلی خود از طرح های منتخب حمایت نماید.
دکتر نغمه مبرقعی، عضو هیئت علمی پژوهشکده علوم محیطی دانشگاه شهید بهشتی نیز در این نشست خبری ضمن بیان اینکه دانشگاه شهید بهشتی در برگزاری اولین استارت آپ ویکند در زمینه مدیریت شهری هوشمند و محیطی زیست، میزبانی این رویداد را بر عهده دارد، گفت: پژوهشکده علوم محیطی این دانشگاه  قدمتی حدود ۱۷ سال داشته و دارای ۲۵ عضو هئیت علمی است و تقریبا در همه زمینه های علوم محیط زیست فعال است و ۲۰۰ دانشجوی کارشناسی ارشد و دکترا در آن فعال هستند.
وی ادمه داد: دانشگاه شهید بهشتی علاوه بر پژوهشکده علوم محیطی که  نقش موثری در برگزاری این رویداد دارد،  پژوهشکده فضای مجازی، دانشکده مکانیک و انرژی، عمران، آب و محیط زیست، دانشکده معماری و شهرسازی نیز در این رویداد همکاری موثر خواهند داشت.
دکتر مبرقعی گفت: بحران های محیط زیستی پیچیده و زیاد شده و دنیا به این سمت سوق پیدا کرده که با نگاه دیگری به این بحران ها می پردازد و از تکنولوژی ها و فناوری های نوین در حل این معضل استفاده می نماید. آمارها نشان می دهد که دانشجویان محیط زیست از متوسط نرخ بیکاری دانشجویان و فارغ التحصیلان در کشور بالاتر است و بازار خوبی برای انها وجود ندارد.
وی در خاتمه نیز خاطرنشان کرد: رویکرد کنونی جهان که حرکت به سمت مشاغل سبز است  این امیدواری را به دانشجویان محیط زیست ما می دهد که بازار کار آنها بهبود یابد و   برگزاری این استارت آپ می تواند زمینه مناسب برای این قشر جهت ایجاد مشاغل سبز فراهم نماید.
لازم به ذکر است اولین رویداد استارت آپ ویکند محیط زیست و مدیریت شهری هوشمند ۹ الی ۱۱ اسفند ماه سال جاری توسط شهرداری تهران و با مشارکت معاونت علمی ریاست جمهوری، سازمان حفاظت محیط زیست و پژوهشکده علوم محیطی دانشگاه شهید بهشتی در محل دانشگاه شهید بهشتی تهران برگزار می شود.  
گفتنی است افتتاحیه این رویداد ۹ اسفندماه در سالن ایران زمین شهرداری مرکز برگزار می شود.

https://zistonline.com/vdcd5o09.yt0jn6a22y.html
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما